Een rol vliesbehang met verschillende ontwerpen en patronen, illustrerend de diversiteit en mogelijkheden van vliesbehang, met de nadruk op de kosten per rol.

Wat Kost Vliesbehang per Rol: Overzicht van Prijzen

Vliesbehang is een populaire keuze geworden voor interieurdecoratie vanwege de vele voordelen die het biedt, zoals eenvoudige installatie, duurzaamheid en veelzijdigheid in ontwerpen.

Maar wat zijn de kosten van vliesbehang per rol? In deze blog bekijken we de prijzen van vliesbehang en de factoren die van invloed zijn op de kosten.

Ons team kan je woning behangen en sauzen vanaf €13,99 per vierkante meter. Dit bedrag is inclusief alle materialen, maak gebruik van deze aanbieding!

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Gemiddelde Kosten van Vliesbehang

De prijzen van vliesbehang kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het merk, het ontwerp, de kwaliteit en de dikte van het behang.

Over het algemeen liggen de gemiddelde kosten van vliesbehang per rol tussen de €15 en €40. Het ligt voornamelijk aan het merk behang dat je uitkiest.

Als je kijkt naar het duurdere segment dan kom je al snel uit bij Arte Behang.

Factoren die de Kosten beïnvloeden

  1. Merk en Kwaliteit: Bekende merken en behang van hoge kwaliteit kunnen duurder zijn dan minder bekende vliesbehang merken of behang van lagere kwaliteit.
  2. Ontwerp en Patroon: Speciale ontwerpen, patronen of texturen kunnen de kosten van vliesbehang verhogen. Ingewikkelde prints of luxe afwerkingen kunnen duurder zijn dan eenvoudige ontwerpen.
  3. Dikte van het Behang: Dikker vliesbehang kan iets duurder zijn dan dunner behang vanwege de extra materiaalkosten.
  4. Rolgrootte: De grootte van de behangrol kan variëren, wat van invloed kan zijn op de prijs per rol. Grotere rollen behang kunnen iets duurder zijn, maar bieden mogelijk een betere prijs-kwaliteitverhouding.

Lees ook: Hoe Glad Moet een Muur Zijn voor Vliesbehang

Besparen op Kosten

Er zijn verschillende manieren om te besparen op de kosten van vliesbehang:

  • Kies een Budgetvriendelijk Merk: Overweeg om te kiezen voor een budgetvriendelijk merk zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Koop in Bulk: Als je meerdere rollen nodig hebt, kan het voordeliger zijn om in bulk te kopen en mogelijk korting te krijgen.
  • Kies een Eenvoudig Ontwerp: Eenvoudige ontwerpen en patronen zijn vaak goedkoper dan complexe of luxueuze ontwerpen.
  • Vergelijk Prijzen: Vergelijk prijzen bij verschillende winkels of online behang webshops om de beste deal te vinden.

Wat kost vliesbehang per rol kopen?

De kosten van vliesbehang per rol kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen liggen de prijzen tussen de €15 en €40 per rol.

Door rekening te houden met factoren zoals merk, ontwerp en dikte van het behang, kun je een weloverwogen keuze maken en een budget opstellen voor je behangproject.

Met de juiste planning en kennis kun je genieten van prachtig vliesbehang in je interieur zonder de bank te breken.

Vragen of snel contact? Bel ons: 030-2072024

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven