Diensten.

Bij Vliesbehang Kopen bieden wij verschillende vlies pakketten. Bij elke pakket gebruiken wij alleen hoogwaardige behang. Ontdek onze diensten en m2 prijzen!

Vliesbehang plakken

Ons team kan vliesbehang aanbrengen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram behang van het merk Intervos. 

Aanbrengen + sauzen

Voor een strakke wandafwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om vliesbehang in te schilderen zijn 9016 en 90106 witte latex.

Totaal pakket

Dit pakket heb je pas nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen je wanden egaliseren, machinaal schuren, behangen en verven. De hoogste afwerking!

Moeten wij nog Oud Vlieshang Verwijderen?

Wij kunnen behang eraf halen zonder de muren te beschadigen. Hier hebben onze behangverwijderaars speciale producten en machines voor. Buiten het verwijderen van het behang, zorgen wij ook dat alles netjes is opgeruimd.

Het stucen van oneffen muren

Het kan natuurlijk voorkomen dat muren oneffen zijn. Mocht dit het geval zijn dat kijkt onze ervaren stukadoor of er nog gestuct moet worden.

100% Garantie op het Beste Vliesbehang

De website van vliesbehangkopen.nl is onderdeel van Bouwsector Nederland. De brancheorganisatie in de bouw. Een organisatie die al meer dan 30 jaar bestaat.

Wil je op de hoogte blijven van komende nieuwbouwprojecten? Dan is de nieuwsbrief van Advies Nederland echt iets voor jou!

Krijg je een nieuwbouwwoning en wil je deze laten behangen met vliesbehang? Dan kun je natuurlijk bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Scroll naar boven