Over ons.

Op het gebied van vliesbehang zijn wij een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt in de bouw gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je nog vragen? Laat het ons dan weten..

Vliesbehang Specialist

Zoals je hebt kunnen lezen zijn wij gespecialiseerd in vliesbehang. We behangen er naadloos mee en garanderen de hoogste afwerking. Samen met vliesbehanger.com hebben wij een landelijke dekking meer zeer ervaren vliesbehangers.

Landelijke Dekking

Bijna alle behangbedrijven werken met voorrijkosten. Deze kunnen zo oplopen tot €100. Bij vliesbehangkopen.nl heb je dit niet omdat wij in elke stad gevestigd zijn. Met meer dan 50 behangers door heel Nederland leveren wij de hoogste afwerking.

Enkele Teamleden

Geert van Vliesbehang Kopen.

Geert Hendrik

Directeur

Elke organisatie heeft een leider nodig. Iemand die de visie bepaald en uitdraagt. Geert is een sterke persoonlijkheid met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw.

Luis van Vliesbehang Kopen.

Luis Hendriques

Voorman - manager

In de bouw moet je iemand hebben die de mannen aanstuurt. Luis is een vrolijke maar serieuze bouwer die precies weet wat er moet gebeuren. Hij is onze manager!

Sander van Vliesbehang Kopen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is onze virtual assistant met veel ervaring met planningen. Hij zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen. Een belangrijk persoon binnen de organisatie.

Wil je advies over Jouw Project?

Wij merken dat woningbezitters vaak even willen schakelen met iemand. Een persoon die ze vertrouwen en kan adviseren over de materialen en werkzaamheden.

Je kunt ons altijd bellen voor advies of inhuren via een offerte aanvraag!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven